Räddare i nöden

Var som sagt hos Tika igår! Vi var uppe till kl.03.30 på morgonen och Simon for kanske 02.30 :P Det var nog en evig skrattfest! Jag har såå kul med er två! :D

Men herrejestas hur jag var trött idag! :) inte så konstigt! var meningen att jag skulle fara på gym med Tika idag men jag lata mej ur (A) Jag sov i två timmar istället :) Och nu planerar jag att sticka till Linda :) Om jag får skjuts på något sätt :) Det fixar sej väl :) Linda har räddat mej från en lång tråkig lördag ensam ;) Tänks <3

Dagens låt:Boston-Amanda

Mysig låt :=)


Ganska kul x)

Hos Tika :)

Är hos Tika med henne och Simon :P Guu va de hett här!! no sko alla vilja veta vad som händer här :P not

Dagens låt:Queen-Too much love will kill you

finer låt :)

puss hej lever på burk

Kort och gott

Hade matte prov idag. Det gick VÄLDIGT dåligt. Har varit med Tika hela dagen idag! Det har varit jätte kul :)
Skulle behöva en STOR KRAM =/ Är lite kärlekssjuk =/ :P
SNART VECKOSLUT! ---->

Dagens låt:Lady Gaga (Feat. Akon)-Just dance

Måste tänka positivt..Det är konstigt, jag blir alltid smådeppig på kvällen :S Jag får skylla på att jag är trött. Men jag antar att jag är någorlunda normal.


Jag saknar att ha nån att hålla handen med (gammal bild på mej och mitt ex men det har ingen betydelse, tycker bara att det är en fin bild)

Avundsjuk

Här ser man hur det går. Igår var jag världens lyckligaste, idag nerstämd. Fick ut mitt psykologiprov och jag fick 8. Jag vet att många tycker det är jätte bra. Men jag tycker det var jätte dålig prestation av mej när jag tänker på att det här var det absolut ända ämnet som jag var intresserad av den här perioden. Funderar på att skriva om. Men orkka egentligen. Men jag måste bara påpeka hur avundsjuk jag är på såna personer som har lätt att lära sej. det finns många som jag känner som inte behöver läsa nästan någonting till ett prov och får jätte bra, medan jag sitter och läser flera timmar och får sådär hyfsat bra. Är jag trög och korkad på något sätt?

Nåjaa..Jag är i alla fall frisk.

Dagens låt:Mika-Relax,take it easy

Inte sressa,inte stressa...

Happiness

Är så glad hela tiden! :D Vet inte vad det beror på men jag bryr mej inte för jag är bara så lycklig! :D
Linda fyller 17 år idag! GRATTIS GULLE <3

Linda och jag har varit bästisar sen sexan ungefär :) Hon är en av mina absolut viktigaste vänner. Hon är en glad,ärlig,sportig,härlig,söt,snygg,härlig person! Kan tala om precis allt med henne! Tack för att du finns gumman <3


Linda <3

Idag hitta jag btw ett par jeans av en slump i Lindex som passa perfekt på mej :D Jippie! ;D

Dagens låt:Avril Lavinge-I can do better

Jag kan bara bli bättre x) JAG ÄR JÄTTE BRA! Jag fick 7- i samhällslära provet ;)

Älska frukt!

Har haft samhällslära prov idag. Det gick väl si sådär. :) Godkänt måste jag ju ha. Lr? Efter skolan var jag på stan och fixade lite saker ;) Resten av dagen har jag bara läst på psykologi! Har prov imorgon då.. Jag känner att jag bara MÅSTE få bra i det här provet! Den enda orsaken till min prestationsångest är att jag verkligen är intresserad av ämnet. Och då borde de väl vara lätt!? Men det känns som jag läser för lite..GAH! Jag förstör det för mej själv när jag stressar upp mej.
Varför skulle det gå dåligt? Jag har följt med på timmarna..Jag är smart..

Nu till "roligare saker" ;) Den som ännu inte har upptäckt NEKTARINEN måste bara smaka på den! Jätte gott! Skulle kunna äta mej sjuk på dem x) Saftigt och klottigt. Perfekt kombination!

FRUKT ÄR GOTT,DET PIGGAR UPP OCH MINSKAR SÖTSUG!


Finns inget dåligt med frukt! ÄT FRUKT! :D


Vackra färger också :)

Dagens låt:Rihanna-S.O.S

Please someone help me! =/ STRESS!!

OKROSSBAR!

Känns som att INGET kan stoppa mej nu. Ingen kan trycka ner mej eller få mej att känna mej skit. Härlig känsla.
Känner mej bara så sjukt bra. Jag är nöjd med mej själv för en gångs skull :) Är alltså på bra humör igen :)

Hade det riktigt chill hos fammo och fafi igår :) Det märks att det inte behövs mycket för att göra någon glad! Dom tackade mej säkert sju gånger för att jag lagade en PIZZA ;D Jag fick så mycket beröm att jag funderar på att bli kock ;)

Jag gillar verkligen att laga mat. Det måste gå i släkten. Både fafi och pappa älskar matlagning. Och mat är ju bara såå gott! :D Nu borde jag läsa lite på samhällslära. Har prov imorgon så :P Jag får väl godkänt och det är jag nöjd med!

Dagens låt:Jordin Sparks-Just for the record

Härlig stämning i låten, Och Jordin Sparks är JÄTTE BRA! ;)

Pizza hos fammo :)

Har inte hunnit med så värst mycket idag trots att jag steg upp redan kl.10.30! Jag har varit på gym med Samira och Jepe. Vi var nog såå flitiga :P Och nu ska jag börja fara till fammo och fafi! Ska övernatta hos dem. Och jag och fammo ska fixa ihop en pizza :=) De ska bli riktit mysigt! Sen ska jag försöka öva till prov också då förstås. Men nu ska jag åka iväg!

Dagens låt:Pink-Crystal ball

Jag är trött och småförvirrad =/ Vet inte riktit vad jag känner för någon eller något överhuvudtaget. Äsh men allt blir nog bra ska jag se! :)

Kroppsnojor någon?

Vem har inte vaknat en morgon och tittat på sin spegelbild och bara sett en dallrande geleklump? Man river ut alla kläder man har,men INGET passar.

Ganska skrattretande egentligen. Men idag har jag haft en sån dag. Det känns som allt bara hänger och är löst :P Det som har förgyllt min dag är komplimanger om att jag har vackra ögon :D Tänk så glad man kan bli! Då är det ingen skillnad att magen sväller! Så tack för det :D


I can see you ;)

Dagens låt:Britney Spears-Circus

Go Britney! Det här kallar jag "självförtroendekicklåt"! :D

Älska musiken <3

Musik MÅSTE vara det bästa som finns! Vad skulle jag göra utan musik? Vem skulle jag vara utan musik? Musik är en del av mej och utan den skulle jag inte vara hel. Jag vill lyssna på musik när jag är glad, arg, ledsen,förvirrad,uttråkad, you name it! Jag kan lyssna på musik överallt! MUSIK ÄR BÄST <3

Ett brev till musiken:

Kära musik, jag skriver det här för att du ska veta hur mycket du har betytt och betyder för mej. Utan dig skulle jag inte vara den jag är idag. Du har hjälpt mig genom tider som jag inte har mått så bra, och du har funnits där när jag har hoppat omkring i lyckosrus. Tack. Du hjälper mej att orka genom tråkiga samhällslära och matematik timmar och för det är jag dej evigt tacksam! Min musiksmak ändrar sej hit å dit men det är ju alltid du. Jag hoppas jag får jobba med dej på något sätt i framtiden. För jag är som lyckligast när jag får göra något som har med dej att göra. Du kommer alltid vara det viktigaste för mej.
I love you <3

Puss & Kram// Ida

Lite fjantigt jag vet :) men kände att jag på något sätt måste hylla det jag brinner för :)

Led Zeppelin-Stairway to heaven

En av mina absoluta favoritlåtar! ÄLSKA ÄLSKA <3

Här är en bild från när jag var med i uttagningen till världens minsta schlager i Karis som jag kom tvåa i :) Lyckligaste dagen i mitt liv :)


Haha jag ser arg ut men jag var lyckligast i världen! :D ( Jag sjöng Jordin Spark-Tattoo)

Hot hot hot!

Här kommer 10 bilder på kändismän som alla har något som är väldigt het!

Enjoy!

(ingen inbördesordning,alla lika hotta ;) )


Diego Luna <3
Kan dansa!



Gerard Butler<3
Manlig!


Samuli Vauramo<3
"Farlig"


Chase Crawford<3
Svärmorsdröm


David Beckham<3
Sportig!


Ed Westwick<3
Busig


Jake Gyllenhaal<3
Gullig


Ryan Gosling<3
Charmig


Björn Gustafsson<3
Humor är sexigt


Will Smith<3
Macho

Jag kan bara säga mums! Och att joo, jag vet att det aldrig kommer bli jag och nån av dessa! :):( ;) men jag kan alltid drömma bort mej en stund..Och jag vill också påpeka att utseende inte är allt! Men jag måste få vara ytlig ibland ^^

Dagens låt:Kanye West-Stronger

Häftig låt! Gonatt! :)

Självförtroende

Idag skulle jag rita ett landskap på bildkonst lektionen. Först var jag riktigt nöjd med min skiss och allt var bra! Men sen skulle vi måla med vattenfärger..och vips, så var mitt konstverk förstört! =/ buhuu.. Jag som hade fått en sån självförtroende kick över mina talanger!

Nåja, tur så går inte världen under över min fula teckning x) Tur att jag har lite självförtroende kvar ;)

Dagens låt:Abba-Voulez-Vous

Vill du? ;)

Attityd!

Jag bara sååå diggar personer med attityd! Dessa människor har sån utstrålning! Attitydbarn nummer ett är absolut PINK! Hon är ju bara såå cool! :D Jag sitter och lyssnar på hennes musik och hoppas att det ska smitta av sig lite till mej också!

Kanske jag borde skaffa min egen attityd x) hehe... Man ska stå för sej själv men ändå bry sej om andra..Det är ju för mycket att hålla reda på.. Jag kan antingen vara super ego eller bara bry mej om andra..Jag har svårt att kompromissa. Men jag ska ge det en chans..-till...(:



That's what I'm talking about! ;)

Dagens låt:Pink-Bad influence


Det är ju pink!!!! :D JÄTTEBRA! :D<3

SOLSJUK!

Har funderat ganska länge nu på att flytta hemmifrån..Eller egentligen utomlands till och med. Alltså jag gör det inte..Men jag drömmer om det :D JAG VILL HA VÄRME NUUU!!

Jag vill gå omkring på stranden och kolla på solbrända snyggisar..dricka nått svalkande och äta glass..Ha en bra kompis med och bara njuuta av livet i solen. Jag kan ju alltid drömma :)



Där skulle jag kunna vara med och klättra!

Dagens låt:Enrique Iglesias-Can you hear me

Låten lockar fram sommarminnen! VÄRME!!

FROSSA FROSSA CHOKLAD!!

Ska just starta med cykel till Samira! :D Vi ska fixa ihop en kladdkaka! MUMS! Snålvattnet rinner när jag bara tänker på choklad!




Ett litet smakprov! ;)

Ska träffa hennes pojkvän också! kul :D

Är på jätte bra humör idag! IIIK! :D:D

Dagens låt:U2-Beautiful day

behöver knappast förklara valet xD

Våga!

Man ska inte nöja sej med att bara vara en i mängden. Stick hellre ut och få konstiga blickar. Men glöm inte att där också kan finnas några beundrande blickar. Varför vara en tråkig mes som bara följer flödet?

Min värsta mardröm är att ingen ska komma ihåg mej när jag dör. Att man hittar mej död i min lägenhet efter att jag har dött för en månad sen. Och att mina 20 katter har ätit upp mina ögon. Men det värsta skulle vara om människor skulle komma ihåg mej som en tråkig typ som jag tror att gick i min klass.

Om man vill undvika detta öde tycker jag man skall bjuda på sej själv och strunta i vad andra tycker och alltid gå sin egen väg och lyssna på sitt hjärta (ibland också sitt förnuft). Våga vara just DU. Gör sånt som just DU vill.

Gör precis vad du har lust med så länge du inte skadar någon, varken dej själv eller nån annan.

DU är unik. Spela inte nån som redan finns. Spela din egen roll. För av dej finns det bara en.

Kom ihåg att våga testa nya saker! Våga säga ja till saker som du inte tror du klarar av och bevisa att du faktist kan.

Dagens låt:Leona Lewis-Footprints in the sand

Det finns alltid någon där som tror på dej och bryr sej om dej. kom ihåg det! :)

Förvirrad

Måste skriva ner lite random ord nu bara för att jag är så förvirrad.

du
han
blomma
ko
sommar
gunga
fjäril
vind
hav
båt
mås
skrik
glass
choklad
fett
margarin
spy
mumin
blixt
hund
bok

Jag vet aldrig vad jag vill :S gaaah!!

Dagens låt:Kent-Avtryck

Jag vet bara inte.

Läs mer eller se på film!

Kort och skön skoldag idag! Ingen samhällslära så slutade kl.12.45. Hade matematik sista timmen. Jag fattar verkligen ingenting av vad vi håller på med. Men det är lugnt. Jag blir väl godkänd i kursen på något sätt.

Idag såg jag på filmen "The kite runner". På svenska "Flyga drake". Samma film som jag också läste klart idag. Jag tycker boken var bättre. Men filmen var nog också riktit okej. Men det brukar väl vara lite så att boken är bättre. Lite mer detaljer och så i den.

Jag har funderat på hur mycket en bok eller film kan påverka mej. Det är häftigt. Jag blir alltid så innsatt när jag läser eller ser på en film. Jag känner mej som en åskådare. Man kan lära sej väldigt mycket om livet av böcker och filmer. Därför har jag bestämt mej för att börja läsa och se på filmer oftare.

Jag har också tänkt på hur bra det är att städa lådor i sitt rum! Man hittar massor med spännande saker som t.ex. gamla smycken/klistermärken/glansbilder/fotografier. Det är också bra att städa lite i sin hjärna och rensa ut gammalt skrot.
Nog med random snack.

Dagens låt:Christina Aguilera-Keep on singing my song

.
I woke up this morning with a smile on my face
& nobody's gonna bring me down today
Been feeling like nothings been going my way lately
So I decided right here and now that my outlooks gotta change

That's why I'm gonna
Say goodbye to all the tears I've cried
For everytime somebody hurt my pride
Feeling like they won't let me live life
& take the time to look at what is mine

I see every lesson completely
I thank God for what I got from above
I believe they can take anything from me
But they can't succeed in taking my inner peace
They can say all they wanna say about me

But I'm gonna carry on
Keep on singing my song

I never wanna dwell on my pain again
There's no use in reliving how I hurt back then
Remembering all of the hell I felt when I was running out of faith
Every step I vowed to take was towards a better day

Cos I'm about to
Say goodbye to every single lie
& all the fears I've held too long inside
Everytime I felt I could try
All the negativity I had inside

For too long I've been struggling. I couldn't go on
But now I've found I'm feeling strong and moving on
I believe they can take anything from me
But they can't succeed in taking my inner peace
They can say all they wanna say about me

But I'm gonna carry on
I'm gonna keep on singing my song

Whoa, & everytime I tried to be what they wanted from me
It never came naturally
So I ended up in misery, wasn't able to see
All the good around me
They wasted so much energy on what they thought of me
Simply just remembering to breathe

I'm human, I ain't able to please
Everyone at the same time, so now I find
My peace of mind living one day at a time

I'm human and I answer to one god
It comes down to one love
Until I get to heave above I've made the decision
Never to give up
Til the I day I die no matter what I'm gonna carry on & keep on singing my song.....

(they can't take anything from me)

I believe that they can do what they wanna.
Say what they wanna say

(they can say what they wanna)

But I'm gonna keep on
(keep on )
I believe it
That they can take from me
But they can't take my inner peace

Texten är verkligen bra! Jag valde den för det är så det känns just nu. Jag hoppas alla skulle känna så här.
Christina äger <3

Hejdå jul!

Jätte mysig dag i luciatecken! :D Jaa..Så var julen utdansad då. Kommer sakna vårt luciagäng ganska mycket måste jag erkänna. Men ni kommer alltid vara mina "Luciasystrar" (Jenny,Jeannette,Emilia,Sofia och Mia) underbara glada flickor! Och ett stort tack också till Kajsa och Svante! Lika omtänksamma människor får man söka länge efter.

Mycket bra dag! Har ätit allt för mycket choklad. Men det är mänskligt ;)

Nu ska jag göra mej klar för säng!

Dagens låt:Carola-Himlen i min famn

Nu när julen är utdansad måste jag ändå ta å klämma en sista "julsång".
Älskar den här låten. Jätte vacker.

Gonatt (:

Ett gott skratt förlänger livet? ABSOLUT!

Jag började denna dag med att gå till skolan (3km) med Sara. Det var underbar luft! Och vinden var perfekt svalkande! Det var verkligen en bra början på morgonen! Första timmen i skolan hade jag modersmål. Vi började med att se en film som heter "Crash". Den är hittills jätte bra! Imorgon är det tjugondaknut så vi ska med luciagänget och dansa ut julen på torget. Hoppas det inte regnar som det gör nu.

Efter skolan har jag varit med Tika och Simon. Det var mycket skratt och kul :). Och Simon fixade strängarna på min gitarr! Tack Simon <3 Nu kan jag äntligen börja spela lite mer på allvar igen!

Sammanfattningsvis kan jag säga att den här dagen har varit full av humor. :)

Dagens låt:Avril Lavigne-Who knows

Jag tycker refrängen säger precis som det är:

"Who knows what could happen?
Do what you do,
Just keep on laughing.
One thing's true,
There's always a brand new day.
I'm gonna live today like it's my last day."

I love life!

Söndagsfunderingar.

Det här är livet. Ett liv. En chans. Man måste göra misstag för att lära sej av dem. Ibland (ganska ofta) kommer jag på mej själv med att sitta och fundera på saker jag vill förändra med mej själv och mitt liv. Det kan alltid bli bättre än det redan är. Det finns alltid något jag skulle vilja ha men inte kan få. DU är en av dem sakerna. En sak jag aldrig kommer få.

När jag kommer på mej själv med att tänka såna tankar blir jag så arg på mej själv. Jag borde allvarligt vara tacksam över det jag har istället för att gnälla över allt jag inte har. Jag har ett jätte bra liv. En familj som jag vet älskar mej. Vänner. Jag har inte nån sjukdom vad jag vet om. Mina problem är bara ytliga nånsens. Jag hoppas bara att jag och alla andra en dag skulle inse att det inte är någon skillnad vad man inte har, utan vad man faktist har.

Men i och för sej måste alla få gnälla lite ibland. Det kan vara rätt skönt. Bara det inte blir en vana.

Tänkte nu lägga in några bilder som mamma tog på mej när jag var uppe hos henne. :) Tack mamma <3



Vad tycks? ;D

Dagens låt:Ashlee Simpson-Better off

Jepp, bara för att jag är "better off everyday"! (:

Flitig som en myra? Nästan :)

Tro det eller inte men idag steg jag upp 7 på en lörda! Det finns en orsak..Jag har hjälpt till på rautia med inventering. Inte så jätte kul sätt att tillbringa en lördag med..Men vad gör jag inte för pengar? Jag jobbade hela 10 timmar! Så jag började kl.8.00 och slutade 18.00. Jag måste varit helt utmattad för när jag steg ut ur butiken föll jag. Jaa, föll på den hala isen preciis utanför butiken! Lite pinsamt kanske..Men som tur var det bara pappa som såg det (x.

Jag har inte alls känt mej sjuk idag! Det är ju tur! Jag kände mej istället generös idag så jag erbjöd mej att massera min kära syster. Jag tror minsan att det uppskattades! Min dator stärvar. Det är lite småjobbigt!
Skulle egentligen haft lust att fara på fest idag. Men tyvärr hade jag inget ork att fixa mej igång för nån fest bara.'

Kanske nästa veckoslut. Hoppas hoppas.

Nåå..Det sägs ju att livet är en fest. Jag håller med.

Dagens låt:Rancid-Ruby Soho

Bara för att låten har så enkel refräng. Bra att lyssna på en dag jag inte orkar tänka så mycket men inte heller vill lyssna på min vanliga "deppmusik". ( jag tycker om långsamma fina låtar) Alltså preciis som den här dagen!

Magsjuka?

Idag var jag med Samira efter skolan. Det var chill. Sen har jag faktist haft en slö dag. Bara varit hemma som en zombie.
Nu mår jag illa. Jag har sjuk mage och spydde lite just. Hoppas jag inte blir sjuk =/ jag ska jobba imoron juh..Äh..Jag far i alla fall..sjuk eller inte.

Dagens låt: Da buzz-Soon my heart will break

Bra låt som beskriver min sinnesstämning just nu.

Kallt..

Sitter och äter grillchips :) ganska äckligt egentligen x). Kom hem nästan direkt efter skolan idag. Var med pappa på stan en stund bara. Han köpte lite kläder till mej för att han tyckte att han hade dåligt samvete för att han inte hade köpt nått till mej på länge. Nu får jag dåligt samvete för han ger hela tiden pengar till mej ju.

Det är jätte kallt ute. Men endå var jag och pappa ut å gå när vi kom hem från stan. Det var nog riktit uppfriskande i alla fall.
Jag har varit trött idag också. Vilade i 1½h. Borde hitta på nått kul att göra.

Dagens låt: Aerosmith-I don't wanna miss a thing

Kanske lite sönderspelad men fin låt :) ( bra speciellt nu när jag kanske är lite småkär)

(Nej jag är inte kär :P ush!)

Back to school..

Nu var det dags för skola igen efter ett allt för kort jullov. Det började ju riktigt bra i alla fall.
Jag fick ut mitt matteprov som jag skrev dagen före julfesten. Jag fick 6+. Är jätte nöjd! :D
Var med Linda efter skolan och åt pizza på Dekan. Eller naked som de brukar kallas. Det var väl helt gott.
Sen har jag fått liv i ett armbandsur som jag fick för länge sen av mamma. Trevligt :). Sen har jag köpt munvatten från apoteket. Sen hann jag träffa Samira ett varv och snacka lite strunt. Sen har jag varit hemma och bara huttrat. Det är svinkallt ute. Det blir väl bättre :)

Imorgon har dom lovat 25- på morgonen. Jag far INTE till skolan i den kylan ;)

Städhysteri

Ojj vad jag är glad idag :D har städat igenom en hylla och min sminkväska! Det var spännande! Jag hittade massor med saker som jag hade glömt att jag hade! Och så hittade jag tre ringar som jag trodde jag hade tappat bort! Jag är världens lyckligaste!

Hihi :)

Nu ska jag försöka fixa lite på en låt jag håller på att skriva!

Puss hej leverpastej :D

Hemma igen!

Ojj vad skönt att vara hemma efter en lång tågresa! Hade jätte kul hos mamma och hoppas hon förstår hur mycket jag älskar henne. :). Pappa kom efter mej till tågstationen. Nu är jag hemma genast fastklistrad vid datorn x). NÖRD.

Två dagar kvar tills skolan börjar. Ush.

Men livet är ganska underbart i alla fall :D

Modell för en kväll ;)

Idag vakna jag 12.00 igen :) sköönt sköönt! Har varit och hälsat på min moster och mina kusiner för en stund sen. det var ju kul att se alla.

Nu är jag hemma hos mamma igen. Hon ska fotografera mej snart :D. Hon studerar till fotograf så det är ju bra övning ;).
Det är ju alltid kul att få känna sej lite supermodel en stund i alla fall. HÄRLIGT!

Hej hej leverpastej x)

Hungerskänslor

Idag vaknade jag klockan 12.00.  Det var skönt att sova. Idag färgade mamma ljusa slingor i mitt hår. det blev riktit bra faktist. Vi var just med mamma och såg en skit film på bio. Kommer inte ens ihåg vad den hette. Så dålig var den.

Har inte ätit mycket idag. bara en smörgås och en nutrilettdrink ännu :S. Men lite måste man kämpa om man vill komma ner några kilon. Så länge det inte går till överdrift. Jag hoppas verkligen att jag och mamma har tillräkligt med självkontroll så vi inte imoron springer och köper pizza x). Nä allt blir bra.

Ska äta min andra nutrilettdrink nu. Mums.

Hos Mamma <3

Denna morgon började inge vidare energiskt. Har suttit i ett tåg i 6 timmar. Men det var ganska bra. Läste en bra bok som jag fick till julklapp av pappa (Marley och jag). Eller jag måste erkänna att jag inte riktit blev klar med den (A). Och så går ju tiden alltid snabbare när man lyssnar på musik.

Jag var framme kl.14.41. Mamma var och möta mej. Det är jätte roligt att träffa och se henne igen! Vi var och åt på en kinakrog. Jag åt stekta nudlar med kyckling och räkor. Jätte gott , men ack så mättande!
Vi har också köpt hårfärger idag! Mamma köpte en röd färg till sej själv och jag köpte blonda slingor! :) Vi ska färga imorgon! super spännande. Det kommer nog bli jätte snyggt! Lite makeover när det är så trist och tråkit ute. Vi ska också båda två börja med en nutrilettkur. Man vill ju slippa en liten del av julmagen!

Vi ska se hur det går med det. Nej jag vet att vi klarar det om vi vill. Och vi vill, tro mej!

Tänk sån tur jag har egentligen. Jag kan åka 6 timmar bort hemmifrån om jag är trött på alla. SKÖNT! Men nu kom jag inte hit för att jag är trött på någon, utan för att jag har saknat min kära mamma.

Ush snart börjar skolan igen. På onsdag. Idag är det fredag. Jag orkar inte tänka. Men kanske det är okej endå när det en gång har börjat. Så som det är med allt annat. Det är svårast att börja.

Måste tipsa om en bra låt också!

Secondhand Serenade-Fall for you

2009, mitt år?

Nu är tiden här igen, då alla ska lova saker till sej själva som dom endå inte håller och som gör att man får dålig självkänsla när man kommer på en till sak man inte klarar av. Vilken positiv inledning ^^. Nä men jag säger bara som det är med mej själv i alla fall. Hur många år har jag inte lovat mej själv att äta mindre sött, börja träna, bli hälsosammare, bli en bättre människa..? Men varje år tänker jag att KANSKE i år e MITT ÅR! :D Året då allt kommer att falla på plats. Ja vem vet? Kanske det är bra att inte veta. Att bara leva en dag i taget. Det tror jag är en jävligt bra början :). Inte oroa sej så mycket.

Från en sak till en annan. Undrar hur många som har blivit offer för alkoholpåverkade/raketer. Jag tycker det är hemskt att man ens kan vara så egoistisk att man skjuter i fyllan. Man kan skada så många. Ush ush. Jag och mina vänner klarade oss i alla fall oskadda. Skönt. Ingen nyårspuss fick man heller. Pöh! De skulle väl varit en bra början på året eller hur? Nä men kanske bättre att vara okysst än kysst av en svettig, tonårsgrabb med en andedräkt som luktar allt för mycket av öl. Nä det här var nog en bra början på året egentligen! Jag gjorde inget jag ångrar, vilket jag tycker är ett stort plus. Eller visst. Skicka fyllemeddelanden. Oj.. Men det var väl inte så farligt. Bara min fjorttissida (A)

Fast jag inte håller nyårslöften måste jag laga en lista på saker jag vill hinna göra innan nästa år ( guu det känns länge dit)

LISTA:

1.Bli jätte bra på att spela gitarr.
2.Lära mej sjunga på rätt sätt.
3.Bli nöjd med min egen kropp. (måste gå ner några kilon)
4.Spontan resa någonstans.
5.Skaffa jobb.
6.Skriva en egen låt.
7.Skaffa många nya vänner.
8.Bli snyggast i världen (nästan i alla fall)
9.Kämpa i skolan.
10.ÄLSKA LIVET!

Nej jag tror bestämt att det här året är mitt år! Det här ÄR året som allt kommer falla på plats. Det är nu det börjar. Jag är beredd!

Önska mej lycka till! :D

puss&kram

RSS 2.0